BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ДЕМИРИ: ОБЕЗБЕДЕНИ НАД 30 СПЕЦИЈАЛИЗАЦИИ ЗА ОФТАЛМОЛОГИЈА

Министерот за здравство д-р Илир Демири, денеска присуствуваше на настанот органи

ДЕМИРИ: ГИ ПРИФАЌАМЕ ПРЕПОРАКИТЕ, ДСЗИ ДА СПРОВЕДУВА КОНТРОЛИ

Министерството за здравство ја информира јавноста дека министерот д-р Илир Демир

ДЕМИРИ НА СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ХУМАНИТАРНАТА ОРГАНИЗАЦИЈА „ЕЛ ХИЛАЛ“

Министерот за здравство, д-р Илир Демири, денеска се сретна со претставници на хум