РАБОТНА СРЕДБА СО ЗДРУЖЕНИЕ НА ЛИЦА СО ДИЈАБЕТ ОД ВЕЛЕС

Министерот за здравство, д-р Венко филипче одржа работна средба со претставници од Здружението на лица со дијабетес од Велес, на која главен акцент беше ставен на активностите за унапредување на здравствената заштита на лицата со дијабет.

Сподели на:

Related Posts