BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

СРЕДБА СО ПРОФЕСОРИ ОД УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА МЕДИЦИНСКИ НАУКИ ОД ТУРЦИЈА

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче одржа средба со професори од Универзит

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Министерство за здравство ќе направи целосна анализа за трагичниот настан во кој
by:

ГРИПОТ СЕ УШТЕ СО НИСКА АКТИВНОСТ

Комисијата за заразни болести, во рамки на Министерството за здравство, констатир

МЗ ФОРМИРА КОМИСИЈА ЗА СТРУЧЕН НАДЗОР ЗА СМРТТА НА РОДИЛКАТА

Министерот за здравство изразува жалење и истовремено внимателно го следи случај
by:

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска оствари средба со Н.Е Карло Ром

ДОКИЌ: СЕКОЈ ТРЕТ МАКЕДОНЕЦ ИМА АЛЕРГИИ

Трендот со алергии зема се поголем замав, така што во 2018 година, речиси секој трет,

СРЕДБА СО ЗДРУЖЕНИЕТО БОРКА – ЗА СЕКОЈ НОВ ДЕН

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска се сретна со претседателката н

РАБОТНА СРЕДБА МЕЃУ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЗ И ФЗОМ

Во просториите на Фондот за здравствено осигурување на Македонија се одржа четвр

СРЕДБА СО ДИРЕКТОРКАТА НА ЗДРАВСТВЕНАТА МРЕЖА НА ЈИЕ

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска одржа работна средба со директ