BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.
Процедури за МОЈ ТЕРМИН

Процедури за МОЈ ТЕРМИН

Ова е работна верзија на документите во кои се опишани процедури кои се користат в
by:
Детали и скици за новиот универзитетски клинички комплекс Мајка Тереза

Детали и скици за новиот универзитетски клинички комплекс Мајка Тереза

Идејното решение за изградбата на новиот Клинички центар во Скопје го изработи пр
by:
Набавка на опрема за новиот Медицински симулациски центар

Набавка на опрема за новиот Медицински симулациски центар

Министерството за здравство распиша тендер за набавка на опрема за новиот Медици
by:
Македонија ја одбележува Светската недела на доењето

Македонија ја одбележува Светската недела на доењето

Скопје, 1 август 2013 – Мајките во Македонија традиционално сакаат да дојат. Доењ
by:

Соопштение за медиуми

Министерството за здравство сака да ја извести јавноста во Република Македонија
by:
Известување до сите матични лекари

Известување до сите матични лекари

Почитувани матични лекари, Поради одредени нејаснотии и проблеми при креирањето
by:
Со целосната имплементација на Е-рецепт најголем бенефит имаат граѓаните

Со целосната имплементација на Е-рецепт најголем бенефит имаат граѓаните

Министерството за здравство сака да ја извести јавноста во Република Македонија
by:
Стандарди за акредитација

Стандарди за акредитација

Содржина на стандардите Овој нацрт-документ е наменет за болниците и се состои од
by: