BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

Во Клинички центар „Мајка Тереза“ се поставени нови табли за ориентација

Во Универзитетскиот клинички центар “Мајка Тереза” во Скопје се поставени н

ПРОВЕРИ ПА СПОДЕЛИ!

Почитувани, сите сме свесни за негативните последици од ширење лажни вести, посеб
by:

ИЗГОТВУВАЊЕ ПОВЕЌЕГОДИШНА НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ВО ОБЛАСТА НА ЗДРАВСТВОТО

Министерот Таравари денеска одржа работна средба со група експерти кои работат н
by:

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Информираме дека и во следните три дена (од среда до петок) нашата држава ќе биде з
by:

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ПОДГОТВЕНО ЗА УЕФА СУПЕРКУПОТ ВО СКОПЈЕ

Во пресрет на УЕФА СУПЕР КУПОТ – Клиниката за токсикологија обезбеди двојни ек
by:

ПОДГОТОВКИ ЗА РАТИФИКАЦИЈА НА „ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЈА“

Денеска со Министерството за труд и социјална политика и Програмата за развој на
by:

Панел дискусија во Министерството за здравство за придобивки од доењето

Во Министерството за здравство вчера се одржа панел дискусија, во пресрет на Свет
by:

Проект „Добредојде бебе“

Денеска заедно со министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, го промовирам
by:

БЛАГОДАРНИЦИ ЗА СЕМЕЈСТВАТА НА ДОНOРИТЕ НА ОРГАНИ

Денес Министерот лично им врачи благодарници на семејствата на органодарителите.