BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ЕВРОПСКА НЕДЕЛА ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД РАК НА ГРЛО НА МАТКА

Во Министерството за здравство се одржа прес конференција по повод одбележување

СРЕДБА СО МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ВО РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче оствари работна посета на Република Бу

РАБОТНА СРЕДБА СО ИЗРАЕЛСКИОТ АМБАСАДОР

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска се сретна со амбасадорот на Изр

СРЕДБА СО ЕВРОАМБАСАДОРОТ ЖБОГАР

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче оствари средба со Н.Е Самуел Жбогар, шеф