BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

СООПШТЕНИЕ ОД МЗ

Министерството за здравство категорично ги отфла информациите пласирани во јавн
by:

ИНФОРМАЦИЈА ОД МЗ

Во врска со настанот на Клиниката за гинекологија кој е објавен во дел од медиумит

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА САД

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска се сретна со амбасадорот на Сое

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА КРАЛСТВОТО ШВЕДСКА

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска оствари средба со амбасадорот

СООПШТЕНИЕ ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО

Министерството за здравство информира дека почнувајќи од денес (01.02), во работен о