BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.
Набавка на опрема за новиот Медицински симулациски центар

Набавка на опрема за новиот Медицински симулациски центар

Министерството за здравство распиша тендер за набавка на опрема за новиот Медици
by:
Македонија ја одбележува Светската недела на доењето

Македонија ја одбележува Светската недела на доењето

Скопје, 1 август 2013 – Мајките во Македонија традиционално сакаат да дојат. Доењ
by:

Соопштение за медиуми

Министерството за здравство сака да ја извести јавноста во Република Македонија
by:
Известување до сите матични лекари

Известување до сите матични лекари

Почитувани матични лекари, Поради одредени нејаснотии и проблеми при креирањето
by:
Со целосната имплементација на Е-рецепт најголем бенефит имаат граѓаните

Со целосната имплементација на Е-рецепт најголем бенефит имаат граѓаните

Министерството за здравство сака да ја извести јавноста во Република Македонија
by:
Стандарди за акредитација

Стандарди за акредитација

Содржина на стандардите Овој нацрт-документ е наменет за болниците и се состои од
by:
Најчесто поставувани прашања за креирање на е-упати и е-рецепти

Најчесто поставувани прашања за креирање на е-упати и е-рецепти

1. Дали од 01.07.2013г.е-рецепт и е-упат не треба да се печати и во хартиена форма?
by:
31st Plenary Meeting of the SEE Health Network takes important decisions

31st Plenary Meeting of the SEE Health Network takes important decisions

On 20-21 June 2013 the SEE Health Network held its regular 31st Plenary Meeting in Chisinau, Republic of Moldova under the Presidency of Dr. Andrei U
by:
TAIEX workshop on “Harmonization and Mutual Recognition of Health Professionals’ Qualifications in Europe” takes place in Chisinau

TAIEX workshop on “Harmonization and Mutual Recognition of Health Professionals’ Qualifications in Europe” takes place in Chisinau

  A subregional workshop on harmonization and mutual recognition of health professionals’ qualifications in Europe took place in Chisinau
by: