BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ЕДЕН ДОНОР УТРОВО СПАСИ ЧЕТИРИ ЖИВОТИ

Првпат во историјата на македонското здравство, утрово од еден дарител беа експла

ПРЕПОРАКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИЦИТЕ ОД ВИСОКИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ

Нашата држава од денеска (четврток, 13 јули, 2023 година) е зафатена од високи темпера

СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ МЕЏИТИ СО АБАСАДОРОТ НА АВСТРИЈА, ГЕОРГ ВУЦАС

Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити на средбата со амбасадорот на Републик
by:

АКРЕДИТАЦИЈА И ВРВНИ СТАНДАРДИ НА КЛИНИКАТА ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЈА

Клиниката за пластична хирургија е пример за постигнување врвни стандарди во раб

ОТВОРЕН ЦЕНТАР ЗА ОСТЕОПОРОЗА И ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА НОВ АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ КОСКЕНА ГУСТИНА

Отворање на Центар за остеопороза и пуштање во употреба на новиот апарат за мерењ

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ ТРАЈНО И ОДРЖЛИВО РЕШЕНИЕ ЗА СОВРЕМЕНИ, ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ЛЕКОВИ И МЕДИЦИНСКИ ПОМАГАЛА

Во Владата на Републикa Северна Македонија се одржа работен состанок на кој се раз

ТЕМАТСКА ДИСКУСИЈА ЗА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Заменик министерката за здравство, д-р Маја Манолева присуствуваше на тематска ди