BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ПРЕЗЕНТИРАНА ПЛАТФОРМАТА Е-ЗДРАВСТВО

Министерството за здравство предводено од д-р Фатмир Меџити,  денес одржа јавна

НАЦИОНАЛНА КОНВЕНЦИЈА НА ЕУ ВО РСМ

Национална конвенција на Европската унија во Република Северна Македонија – н

СРЕДБА МЕЏИТИ – БОМГАРТНЕР

Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити оствари работна средба со амбасадорот н

СРЕДБА МЕЏИТИ-ШАЉА: ЗАЕДНИЧКА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА МАСТЕР ПЛАНОТ ЗА ПЕРИНАТАЛНА НЕГА

На денешната средба на министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити, со шефицата на к

СРЕДБА МАНОЛЕВА-ФИЛИПИДУ: ЗАЈАКНУВАЊЕ НА СОРАБОТКАТА СО ГРЦИЈА

Заменик министерката за здравство д-р Маја Манолева оствари официјална средба со

СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ МЕЏИТИ СО АМБАСАДОРОТ НА ЧЕШКА, ЈАРОСЛАВ ЛУДВА

На денешнатa средба со неговата екселенција амбасадорот на Чешка, г-дин Јарослав Л

СРЕДБА МАНОЛЕВА-ЈОХАНСЕН: ЗНАЧАЈНА Е ПОДДРШКАТА НА СЗО ЗА НАШИОТ ЗДРАВСТВЕН СИСТЕМ

Заменик министерката за здравство, д-р Маја Манолева оствари официјална средба со