BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ПРОЕКТОТ „ДОБРЕДОЈДЕ БЕБЕ“ ДОСТАПЕН ВО СИТЕ ПОРОДИЛИШТА ВО ДРЖАВАТА

Заменик министерот за здравство, д-р Гоце Чакаровски, заедно со директорот на Упра
by:

ПОДОБАР И ПОПРЕЦИЗЕН УВИД ВО ТРОШОЦИТЕ И ЈАВНИТЕ НАБАВКИ НА ЈАВНИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ

Информираме дека Министерството за здравство, со цел подобар и попрецизен увид во
by:

Во Клинички центар „Мајка Тереза“ се поставени нови табли за ориентација

Во Универзитетскиот клинички центар “Мајка Тереза” во Скопје се поставени н

ПРОВЕРИ ПА СПОДЕЛИ!

Почитувани, сите сме свесни за негативните последици од ширење лажни вести, посеб
by:

ИЗГОТВУВАЊЕ ПОВЕЌЕГОДИШНА НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ВО ОБЛАСТА НА ЗДРАВСТВОТО

Министерот Таравари денеска одржа работна средба со група експерти кои работат н
by:

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Информираме дека и во следните три дена (од среда до петок) нашата држава ќе биде з
by: